(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

It’s Time!! To Reborn, To stand up for your Passion

2016

  In het vroege christendom gold de pauw als een symbool van de Verlosser en van de wederopstanding. Het vernieuwen van zijn veren in de lente "Tijd voor een nieuw begin"  Het was een symbool van de onsterfelijkheid van de ziel, die als vogel werd afgebeeld.

" How hard, hold, any passion anywhere "

2016

Hoe moeilijk, houvast, elke passie op elke plek.

Naked Lady (Alto Saxofoon)

2016

  Soms is er afstand maar blijf dichtbij je passie ''Naked Lady" Alto Saxofoon.                 Naakt zonder je Passie,de afzondering,mijmeren niet kunnen wel willen en het verlangen dichtbij je Passie te blijven. Gesymboliseerd in de Glinsterende saxofoon "Naked Lady'' Alto Conn 6m 1935.         

Balanos

2015

De schone vrouwen van het bos Hamadryad "Balanos" zij is de beschermster van de eikenboom die symboliseert waardigheid en verbinding tussen hemel en aarde. Vergezeld door de Vlaamse gaai de verspreider van de vrucht en aanwenden van macht in positieve zin.  

Is it Calla.

2014

Verstrengeld met de Calla en omgeven door jouw schoonheid en zuiverheid. Rest mij de pure eenvoud en het koesteren van de onwetendheid. 

Ivy

2016

Klimop tot in de eeuwigheid omringd en verbonden door jouw Trouw.    

Contrajazz

2010

 De Contrabas vol met overgave en passie bespelen.

Beith

2015

Start of New beginnings "Aicme Beith". Welkom zijn jullie in mijn takken nederig buig ik voor jullie gevleugelde ziel.

Beth.

2015

Dame van het bos " Beth"' de letter B van Birch (Berk) uit het Ogham alfabet. Vriendelijk elegant en bescheiden zijn de Berken vrouwen, waar vogels hun nest bouwen, bescherming zoeken en voedsel vinden.    

Lotis

2014

Lotis jouw goddelijke schoonheid is een kwelling, maar door je wortels te hechten in mijn grond en te ontluiken in al je zuiverheid ben je veilig. Ik omring je en geef mijn boodschappers mee in de stroom van het leven. 

Magisch Venetie

2011

Tijdens het carnaval van Venetië kun je worden wie en wat je wilt. Achter het masker blijf je anoniem.

Commedia dell'arte

2009

 Straattoneel in Venetie nagespeeld zoals in de 16e tot 18e eeuw.

Lonely nights in Manhattan

2012

De nacht daalt over Manhattan een stad die nooit slaapt "'Its the place to be"'. Vele eenzame nachten met een trouwe vriend.  

Cafe Venice

2009

Carnaval in Venetie. Heimwee naar de 18e eeuw met de moderne gemakken van de 20e eeuw. Het leven is een groot toneelstuk, achter het masker kun je jezelf zijn.

A funeral parade

2011

A funeral parade. Death is the ultimate Celebration of a life well lived. It’s a time to rejoice. It’s a time for celebration. For we believe that if do not make the passing with one final party, then the creator will never know how much the person was appreciated and loved. Forus  

Mask Venice

2011

Een van de Maskers.

Mask Venice

2011

Een van de Maskers.

Beauty in red

2009

 Carnaval in Venetie. Terugkeren in de 18e eeuw.

All Jazz Three

2010

 Jazz

Anonymous be seen

2010

 Anoniem en toch gezien willen worden

All Jazz Two

2010

 Jazz

Behind the mask

2009

Carnaval in Venetië. Terugkeren in de 18e eeuw. Hoe afstotelijk ben je aan de buitenkant? Vanbinnen ben je mooi.

Play, cherish and enjoy Life.. Speel je muziek, koester en geniet van het leven!!!

2021

Dit schilderij is voor : Love and play to the ones i have !!! Toast and play for the ones i lost on the way... Liefde en muziek spelen voor degenen die ik lief heb !!! Proosten en liefde  voor degenen die ik onderweg verloor.....

"2020 Waiting !! To start over again

2020

"2020 Stilstaan en wachten om op nieuw te beginnen " De verstiltheid , verslagenheid, onzekerheid, machteloosheid, eenzaamheid, van de Corona periode die ieder in zijn greep heeft !!  Houd  vol en blijf  vertrouwen in de toekomst om weer opnieuw te beginnen. Blijf bij je passie !!

Never lose hope there is always a way forward.

2018

'"Nooit de hoop verliezen er is altijd een weg vooruit"'

Some where in the city a place to be.

2018

"'Somewhere in the city"' a place to be.

The Window the eyes of your Passion.

2018

"'Het Raam" de ogen van je passie. Symboliek.  De ramen zijn als het ware de ogen van de ziel waarmee je een heldere blik op de buiten wereld hebt. Statue of liberty.          

Follow your intuition the strength of life

2017

In de Boeddhistische cultuur is de blauwe reiger het symbool voor zuiverheid en " intuïtie" Ook staat de reiger symbool voor zwijgzaamheid, meditatie en evenwicht. Samen met de kracht van het leven.          

Beithe

2015

Birch (Berk) "Beithe" een van de drie dames van het bos, met haar takken reikt zij naar de hemel en met haar wortels is zij verbonden met de onderwereld. Zij is een bemiddelaar tussen mens en goden.

Ivy

2015

Klimop Aicme of Muin "Gort" uit het Ogham alfabet, zinnebeeld van hechten en trouw, volharding van het verlangen naar vooruitgang. Luisterend naar het geklop van de groene specht wachtend op een nieuwe deur die open gaat.

Lisianthus

2014

Lisianthus: zwijgende dankbaarheid voor het tonen van je liefde blijf je mijn "Japanse roos"

Night in Manhattan

2012

Avond valt in Manhattan, de trompetmuziek schalt over de stad zijn klanken kruipend over de daken zoekend de weg vinden naar “the Jazzy sound'”

Jazz skyline New York

2011

Jazzmuzikant, zittend op een bank bij de Hudson River de grootsheid van New York langs je heen laten glijden, opgaan in je muziek. 

Mask Venice

2011

Een van de Maskers.

All Jazz One

2010

 Jazz

Downtown Jazz

2010

 Jazzmuziek op de hoek van de straat in het centrum van de stad, gespeeld met passie.

My best friend the trumpet

2010

Mijn maatje de trompet. Nooit alleen, altijd mijn beste vriend overal waar ik ben en neer strijk; in "'De City" blijf jij mij trouw.

The Moment

2010

 Je in je eigen wereld kunnen verliezen met je saxofoon.

A view at Venice

2009

Carnaval in Venetie door een masker gezien.