olieverf schilderijen

uit 2013 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Balanos

2015

De schone vrouwen van het bos Hamadryad "Balanos" zij is de beschermster van de eikenboom die symboliseert waardigheid en verbinding tussen hemel en aarde. Vergezeld door de Vlaamse gaai de verspreider van de vrucht en aanwenden van macht in positieve zin.  

Beithe

2015

Birch (Berk) "Beithe" een van de drie dames van het bos, met haar takken reikt zij naar de hemel en met haar wortels is zij verbonden met de onderwereld. Zij is een bemiddelaar tussen mens en goden.

Beith

2015

Start of New beginnings "Aicme Beith". Welkom zijn jullie in mijn takken nederig buig ik voor jullie gevleugelde ziel.

Birds.

2018

Gevleugelde beschermers. In dit schilderij is de Symboliek van de vogels rond de Berkenvrouw. De vogels  Mus, Koolmees, Vink, Ijsvogel, Geelvink,  zijn de hoge idealen ,gevleugelde ziel, boodschappers van tussen de werelden verweg ,eeuwig leven en spirualiteit .

Pure

2013

Ontluiken als de  maagdelijke Magnolia heeft jouw schoonheid de onschuld en sereniteit die ik graag zie.Symboliek van de Magnolia in dit schilderij is de jeugd en onschuld en levenskracht van de Magnolia die hen verbind.  

life is fragile

2013

Leven is kwetsbaar ''Sakura" Kersenbloesem hoe schitterend en hevig je bloei ook is na een lange winter zij is net als in het menselijke leven van korte duur. De natuur maakt je deel van zijn grilligheid en hopend dat je lang je bloesems mag dragen moet jij net als de mens genoegen nemen met de tijd die hij je heeft toebedeeld.    

Desire to be free

2013

Verlangen om vrij te zijn en niet gekooid te willen leven. Paradijsvogel, wij zijn een en dezelfde. Mijn tooi en veren hebben een opmerkelijke schoonheid ik betover ieder met mijn gezang dat puur en zoet zal zijn, maar zal jammeren tot je mij vrijlaat. Onschuldig en naakt verstrengeld met de bloem geef jij mij levenskracht.

Lotis

2014

Lotis jouw goddelijke schoonheid is een kwelling, maar door je wortels te hechten in mijn grond en te ontluiken in al je zuiverheid ben je veilig. Ik omring je en geef mijn boodschappers mee in de stroom van het leven. 

Ivy

2016

Klimop tot in de eeuwigheid omringd en verbonden door jouw Trouw.    

Is it Calla.

2014

Verstrengeld met de Calla en omgeven door jouw schoonheid en zuiverheid. Rest mij de pure eenvoud en het koesteren van de onwetendheid. 

Is it Calla.

2014

''Calla" vertwijfeld zoek ik naar jouw aanwezigheid, maar weet dat je bij mij bent en koester mij in jouw bescherming als vanger van geluk.

Ivy

2015

Klimop Aicme of Muin "Gort" uit het Ogham alfabet, zinnebeeld van hechten en trouw, volharding van het verlangen naar vooruitgang. Luisterend naar het geklop van de groene specht wachtend op een nieuwe deur die open gaat.

Lisianthe

2014

"Lisianthe" Zuiver en puur ben je; met goede mond toon jij mij je liefde.    

Lisianthus

2014

Lisianthus: zwijgende dankbaarheid voor het tonen van je liefde blijf je mijn "Japanse roos"

Rheia

2014

Rheia als dochter van Hemel en Aarde symboliseer jij velen taken, de balans van wijsheid en spreken tussen zorgeloosheid en onschuld in het licht en duister draag jij met grote waardigheid.