Passie

uit 2016 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Play, cherish and enjoy Life.. Speel je muziek, koester en geniet van het leven!!!

2021

Dit schilderij is voor : Love and play to the ones i have !!! Toast and play for the ones i lost on the way... Liefde en muziek spelen voor degenen die ik lief heb !!! Proosten en liefde  voor degenen die ik onderweg verloor.....

"2020 Waiting !! To start over again

2020

"2020 Stilstaan en wachten om op nieuw te beginnen " De verstiltheid , verslagenheid, onzekerheid, machteloosheid, eenzaamheid, van de Corona periode die ieder in zijn greep heeft !!  Houd  vol en blijf  vertrouwen in de toekomst om weer opnieuw te beginnen. Blijf bij je passie !!

Never lose hope there is always a way forward.

2018

'"Nooit de hoop verliezen er is altijd een weg vooruit"'

Some where in the city a place to be.

2018

"'Somewhere in the city"' a place to be.

" How hard, hold, any passion anywhere "

2016

Hoe moeilijk, houvast, elke passie op elke plek.

The Window the eyes of your Passion.

2018

"'Het Raam" de ogen van je passie. Symboliek.  De ramen zijn als het ware de ogen van de ziel waarmee je een heldere blik op de buiten wereld hebt. Statue of liberty.          

It’s Time!! To Reborn, To stand up for your Passion

2016

  In het vroege christendom gold de pauw als een symbool van de Verlosser en van de wederopstanding. Het vernieuwen van zijn veren in de lente "Tijd voor een nieuw begin"  Het was een symbool van de onsterfelijkheid van de ziel, die als vogel werd afgebeeld.

Godin Pallas Athena.

2017

""Godin  Pallas Athena"' verstandig omgaan met je passie  met je passie. Griekse Mythologie Godin Pallas Athena met haar mascotte de uil als symbool van wijsheid Pallas Athena is de hoedster en beschermster van bruchten en Steden.  In dit schilderij breekt zij door muren heen !!   

Follow your intuition the strength of life

2017

In de Boeddhistische cultuur is de blauwe reiger het symbool voor zuiverheid en " intuïtie" Ook staat de reiger symbool voor zwijgzaamheid, meditatie en evenwicht. Samen met de kracht van het leven.          

Naked Lady (Alto Saxofoon)

2016

  Soms is er afstand maar blijf dichtbij je passie ''Naked Lady" Alto Saxofoon.                 Naakt zonder je Passie,de afzondering,mijmeren niet kunnen wel willen en het verlangen dichtbij je Passie te blijven. Gesymboliseerd in de Glinsterende saxofoon "Naked Lady'' Alto Conn 6m 1935.